South Korea

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju South Korea

Nekretnina na prodaju u Južnoj Koreji

Južna Koreja je država istočne Azije koja zauzima južnu polovicu Korejskog poluotoka i dijeli sa Sjevernom Korejom jednu od militariziranih granica na svijetu. Jednako je poznat po zelenom i brdovitom krajoliku, posutom drvećem trešnje i stoljetnim budističkim hramovima. Njegov glavni grad je Seul, jedan od najnaseljenijih gradova na svijetu. Na sjeveru graniči sa Sjevernom Korejom, na zapadu sa Žutim morem (a potom i Kinom), na jugu s Korejskim tjesnacem i na istoku s Japanskim morem.

Prosječna prodajna cijena imovine na prodaju u Južnoj Koreji porasla je 0,57% unatoč vladinim naporima da kontrolira tržište nekretnina. Prema podacima iz izvještaja, prosječna prodajna cijena imovine na prodaju u Južnoj Koreji porasla je više ovaj tjedan nego rast od 0,34% zabilježen tjedan dana ranije.

Posljednji skok bio je najveći s 0,57% tjednog rasta zabilježenog u prvom tjednu veljače.

Porast je uslijedio unatoč tome što je vlada u ponedjeljak imenovala četiri odjela u Seulu: Jongno, Jung, Dongdaemun i Dongjak, kao špekulativna područja koja podliježu financijskim i drugim propisima, dovodeći na 15 broj područja koja podliježu ograničenjima u glavnim gradskim četvrtima, četvrtima grada.

Cijene stanova u gradu s gotovo 10 milijuna stanovnika porasle su posljednjih tjedana nakon gradonačelnika Seula Park Won, koji je uskoro objavio plan za razvoj Yongsana i financijske četvrti Yeouido. Tržište mora zauzeti poziciju čekanja prosječnog kretanja cijena, na što bi mogle utjecati vladine fiskalne politike. Od siječnja do kolovoza prosječna cijena porasla je za 12,42%, popevši se iznad 11,44% na godišnjoj razini.

  •  
    Preseljenje u Južnu Koreju, ekspatriranje i život u Južnoj Koreji.

      Država koja pripada istočnoj Aziji, Južna Koreja bi mogla biti održiva alternativa za povratak nečijeg života, možda uz dobro ulaganje. Unatoč povijesti ove zemlje bila je prilično problematična, danas se predstavlja kao nova nacija, sposobna ponuditi mogućnosti koje odgovaraju svačijim potr ...

Karta, kretanje cijena i statistike
No real estate match the specified search parameters!
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB